‘Ik had al eerdere afslankpogingen gedaan maar het resultaat was

altijd van korte duur’

Marleen Coolen40 jaar uit Weert

Eigenlijk heb ik vroeger nooit overgewicht gehad, maar toen ik ging werken, een zittend beroep kreeg en ging samenwonen werd ik zwaarder. Het sporten werd minder en na drie zwangerschappen plus de nodige ‘vakantiekilo’s’ ging het snel met mijn gewicht. Ik voelde me onzeker, kleding kopen was niet meer leuk en de drie cijfers op de weegschaal kwamen in beeld… Samen met de kinderen actieve dingen doen ging niet meer, ik was vaak moe en voelde me totaal niet fit. Toen we op vakantie waren dacht ik: ‘Dit wil ik niet meer, ik wil niet meer langs de kant van het zwembad zitten’. Ik besloot dat ik actie ging ondernemen.

Ik had wel al meerdere diëten gevolgd en aan afslankprogramma’s meegedaan, maar het resultaat was altijd van korte duur. Het afvallen ging dan meestal wel, maar het gewichtsbehoud was altijd lastig: dat lukte me nooit. Ik hoorde van een collega dat ze was begonnen met PowerSlim, ze viel af en zag er veel mooier uit. Daarbij kreeg ze veel steun van haar coach, ook toen ze haar streefgewicht had bereikt. Ik dacht: ‘Dat wil ik ook!’. Ik heb me aangemeld bij PowerSlim en met de hulp van mijn coach heb ik geleerd dat eten gezond én lekker kan zijn. Ook de moeilijke momenten bespraken we samen: als ik een etentje had dan appte ik haar de menukaart door en kreeg ik meteen advies wat ik het beste kon nemen. Dat was echt super: uiteten en afvallen tegelijk!

Toch had ik ook wel wat moeilijke momenten. Ik moest vooral wennen toen mijn lichaam overging naar het vetverbanden, ook wel ketose genoemd. Dan had ik de eerste drie dagen last van hoofdpijn en vermoeidheid. Het feit dat ik zes keer per dag moest eten, was ook wel even wennen: ik at meer dan voor ik met PowerSlim was begonnen. Verder is het programma makkelijk vol te houden met lekkere tussendoortjes. Ik kan gewoon met mijn gezin mee eten, dat is erg fijn. Zeker met een baan en een druk gezin is meerdere ‘potten’ koken bijna niet vol te houden.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt dankzij het PowerSlim programma en de geweldige begeleiding van mijn coach. Inmiddels zit ik al een jaar lekker in mijn vel! Ik voel me fit en ik kan weer heerlijk winkelen en leuke kleren kopen! Ook heb ik meer dan genoeg energie om leuke dingen met mijn kinderen te doen. Natuurlijk heb ik nog steeds wel eens moeilijke momenten, vooral na een vakantie vind ik het fijn dat ik meteen naar mijn coach kan om de draad weer op te pakken. Met haar steun gaat het me lukken om dit gewicht te behouden. Dit jaar voel ik me met kerst eindelijk weer op mijn gemak in een mooi jurkje!

Wilt u weten wat PowerSlim voor u kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek!


‘Ik kan achter mijn zoontje aanrennen, zonder dat ik uitgeput raak’

Jolien Laenen26 jaar

In januari besloot ik dat het genoeg geweest was… Mijn zoontje was ondertussen 9 maanden oud en het laatste wat ik wou, was dat hij gepest ging worden omwille van zijn ‘dikke mama’. Ik besloot het roer om te gooien en op dieet te gaan.

Al snel kwam ik terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Na een eerste gesprek nam ik het starterspakket met allemaal producten mee naar huis om kennis te maken met PowerSlim. En tegen alle verwachtingen in viel dat heel erg mee! Al snel vond ik heel wat lekkers in het assortiment van PowerSlim.

Doordat je heel regelmatig mag eten heb ik nooit honger gehad. Wekelijks ging ik naar mijn coach om mijn vooruitgang te bespreken, wekelijks was zij degene die me bemoedigende woorden insprak. Als het even wat moeilijk ging, kon ik altijd op haar rekenen. Dankzij mijn coach heb ik mijn streefgewicht behaald.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt, ik ga twee keer per week sporten en kan een hele dag achter mijn zoontje aanrennen zonder dat ik uitgeput raak. Dankzij mijn PowerSlim coach is Jolien 2.0 geboren!

Wilt u weten wat PowerSlim voor u kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek!


‘Wat is het leven leuker, nu ik gezond leef!’

Niek van den Adel35 jaar uit Blaricum

Ik ben niet altijd zo geweest. Dik bedoel ik. Ik benadrukte dit elke ochtend flink tegen mijzelf in de spiegel. “Dikzak, papzak, vadsig, mollig, vetzak of gewoon dikke.” Roep maar een naampje en ik heb het tegen mijzelf gezegd. En mijn omgeving maar zeggen dat het wel meeviel, dat het mij wel goed stond.

Ik woog een flinke 104 kilo maar ben niet altijd dik geweest, vroeger was die sixpack wel aanwezig. Door jarenlange topsport kon ik eten wat ik wilde en dat deed ik dan ook. Tijdens mijn studie begon mijn ongezonde levensstijl voor het eerst zichtbaar te worden. Nu, papa van drie dochters en met een drukbezet bestaan, ging het mij voor het eerst echt in de weg zitten. Ga ik überhaupt mijn dochters zien opgroeien als ik zo doorga? Maar buiten mijn gewicht wilde ik voornamelijk af van die stemmen in de spiegel elke morgen. Gewoon weer wat meer van mijzelf houden, gewoon wat liever zijn tegen dat mannelijk evenbeeld.

Via via hoorde ik van PowerSlim. Het is een flinke investering, maar de beste investering die je kunt doen is die in jezelfkreeg ik te horen. Nooit geweten dat die bewering mijn leven zo zou veranderen…

Nu, inmiddels flink wat kilo’s armer in een paar maanden, is het nog steeds wel moeilijk. Verslaafd voor het leven noemen ze dat. Maar oh wat ben ik nu liever tegen mijzelf in de spiegel. Oh wat is het leven leuker als ik gezond leef en oh wat is het leuk om de hele dag complimenten te ontvangen.

Voor mij zit het succes van PowerSlim niet alleen in de producten en de vervangende voeding, die trouwens echt heel lekker zijn. Het succes is dat ik elke week mijn coach Margriet van Centrum Balans in Blaricum mag bezoeken. Een coach die mij leert dat ik gewoon mens mag zijn, fouten mag maken, maar ook iemand die mijn valkuilen doorziet en mijn successen viert. Een coach die ongetwijfeld veel meer doet dan in het boekje staat. Een jaar lang zit ik aan haar vast. Of die kilo’s er nu af zijn of niet. Want één ding dat zeker is, het lastigste moet nog komen. Volhouden…

Oh ja, ik heb een hoge dwarslaesie, waardoor ik nog maar 400 calorieën per dag verbrand omdat ik 24/7 in een rolstoel zit en ik slik zo’n 37 pillen tegen de pijn. Verder nog een rare complicatie in mijn nek, drie dochters, een hond en drie bedrijven. Druk zat dus.

Kortom, als ik het kan, kan jij het ook!

Wilt u weten wat PowerSlim voor u kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek!


‘Ik dacht dat ik gezond at…’

Menekse Elmaa42 jaar uit Leerdam

Wat voelde ik me ongelukkig, eerder dit jaar. Na de geboorte van mijn zoontje, vier jaar geleden, kwam ik maar niet meer terug op mijn oude gewicht. Hoe dat kwam was me een raadsel. Ik sportte regelmatig en ik at toch gezond en koos gezonde producten: volkorenbrood, veel fruit en mueslirepen…

Op een middag kwam ik mijn collega Corina tegen. Ik herkende haar haast niet: wat was ze prachtig afgevallen. In korte tijd had ze haar streefgewicht, dat ze samen met een coach had opgesteld, bereikt. Ze was weer gaan hardlopen en voelde zich superfit. Ze vertelde me dat ze met het PowerSlim programma was afgevallen, gewoon in mijn eigen woonplaats Leerdam.

Ik heb met mijn man overlegd en nog diezelfde week een afspraak gemaakt met Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde me uit hoe PowerSlim werkt: je gaat niet zozeer minder, maar anders eten. De producten van PowerSlim zijn koolhydraatarm, maar eiwitrijk. Per dag eet je zes keer en mag je lekker veel groenten en vis, vlees of kip. Ik twijfelde nog even, omdat ik allergisch ben voor chocolade en omdat wij geen varkensvlees eten. Maar Willy gaf aan dat er voldoende keuze is en dat kip of vis prima voedingsmiddelen zijn.

In de zomer ben ik gestart met PowerSlim, nu heb ik mijn streefgewicht bereikt en voel ik me geweldig! Wat PowerSlim me gebracht heeft? Ik heb nu beter inzicht in mijn manier van eten. Ik dacht dat ik gezond at, maar eigenlijk at ik teveel koolhydraten en suikers. Ik heb weer plezier in koken en kan goed variëren met groenten. Zowel tussen de middag als ’s avonds besteed ik wat meer aandacht aan het eten en dat bevalt mij (en mijn huisgenoten) heel goed. Ik sta ervan versteld wat voor lekkere gerechten je kunt maken met bijvoorbeeld wat extra kruiden!

Dat het zo gemakkelijk is vol te houden en te combineren met je gezin en activiteiten had ik niet verwacht. Zelfs tijdens onze vakantie ben ik nog afgevallen! Voor PowerSlim sportte ik al graag, maar nu heb ik er nog meer plezier in. Ook staat kleding veel leuker, ik ben weer helemaal blij met mezelf! Door dit alles ben ik veel vrolijker en ik vind het fijn dat anderen dat ook zien. Ik krijg nu veel complimenten en daar geniet ik volop van!

Wilt u weten wat PowerSlim voor u kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek!


Klik hier voor meer ervaringen!