Welkom bij Beauty ReBorn, instituut aan huis met een passie voor beauty en voeding. De combinatie heeft mij altijd geïnteresseerd, omdat de juiste balans tussen voeding en huidverzorging de weg naar natuurlijke schoonheid is. Als je je goed voelt heeft dat een direct effect op wat je uitstraalt.

Om het beste te bieden op het gebied van huidverbetering werk ik met de producten van !QMS Medicosmetics. Dit geeft me de mogelijkheid om in ieders behoeften te voorzien, zowel vrouwen en mannen, en heb ik dus voor ieder huidprobleem de juiste producten en adviezen.

Op het gebied van voeding werk ik met het afslankprogramma PowerSlim. Het persoonlijk begeleiden van mensen in het behalen van hun doelen op het gebied van gewicht en gezondheid heeft mij ertoe gezet om met PowerSlim te werken. De combinatie met huidverbetering geeft mij de mogelijkheid nog betere adviezen te geven op het gebied van persoonlijke verzorging en zo de juiste balans te creëren.

Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe producten, behandelmethoden en het uitbreiden van mijn vakkennis. Dit doe ik door middel van het bezoeken van vakbeurzen en het volgen van opleidingen. Het nastreven van kwaliteit en het behalen van de juiste diploma’s zorgt ervoor dat ik aangesloten ben bij de brancheorganisatie Anbos. Net als Anbos staat Beauty ReBorn voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Belangrijk vind ik dat mensen zich goed voelen en met Beauty ReBorn zie ik het als een uitdaging dat u door middel van de juiste behandeling en een goed advies met een “herboren” gevoel de salon verlaat.

Uw specialist,

Floor Pansters